Toppila Klubin kevättä

Toppila Klubi keikkatarjonta on komeaa katsottavaa kevään 2024 julkaistujen keikkojen osalta. Eittämättä Oulun parhaimpiin keikkapaikkoihin lukeutuva Toppila Klubi on julkaissut kevään laadukasta ohjelmistoaan ja lisää on tulossa!

Löydät päivitetyn tiedon tulevista tapahtumista Toppila Klubin Facebook -sivuilta. Huomionarvoisia poimintoja kevään ohjelmistosta ovat mm. LeeWings 17.2.2024, KNIPI Trio 24.2.2024, Pauli Hanhiniemen Retkue 29.3.2024, Maustetytöt 6.4.2024, Aki Tykki 20.4.2024.

Egotripin Knipi triona @ Toppila Klubi helmikuussa

Egotripin perustajajäsen, nykyään sooloartistina tunnettu Knipi tunnelmoi intiimisti trion kanssa alkuvuoden kiertueella. Luottomuusikoiden Jussi Liimataisen (piano) ja Anssi Maasalon (basso) kanssa toteutettava kiertue vierailee kymmenellä paikkakunnalla alkuvuodesta.

Knipi Trio Toppila Klubilla helmikuussa.


Neljällä Emmalla palkittu, lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut artisti on julkaissut viime vuosina kaksi omaa pitkäsoittoa. Niistä viimeisin, “Valoilmiöitä”, ilmestyi alkuvuodesta 2022.

Pauli Hanhiniemi Oulussa @ Toppila Klubi 29.3.2024

Mies, joka ei esittelyjä kaipaa. Pauli Hanhiniemi on tuttu mm. Kolmas Nainen yhtyeestä, Pauli Hanhiniemen Perunateatterista ja lukuisista muista yhteyksistään. Tämä suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja on ihastuttanut lauluillaan myös mm. Vain Elämää -ohjelmassa.

Toppila Klubi Pauli Hanhiniemi

Pauli Hanhiniemen Retkue soittaa keikoilla kaikki Paulin suuremmat hitit ja mukana on myös yhtyeen omat biisit, kuten hittisingle “Suru teki lähtöään”. Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille. Hän sai Juha Vainio -sanoittajapalkinnon vuonna 2007.

YHTYE:
Pauli Hanhiniemi (laulu, kitara)
Riku Kettunen (kitara)
Ville Rauhala (basso)
Juppo Paavola (rummut)

Pauli Hanhiniemen Retkue Toppila Klubilla 29.3.2024. 

Happoradion Aki Tykki soolokeikalla huhtikuussa @ Toppila Klubi

Happoradio on vieraillut myös Toppila Klubilla. Tällä hetkellä Happoradio viettää ansaittua lomaa ja keikkataukoa. Bändin keulakuvana tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä pipopää Aki Tykki työstää parhaillaan sooloalbumia, joka julkaistaan helmikuussa 2024. Levyn ensimmäinen single Satulinna, Satumaa ilmestyi syyskuussa 2023.

Aki Tykki Toppila Klubilla huhtikuussa 2024

”Soololevy on ollut salainen haaveeni jo pitkään, mutta kesti kauan ennen kuin tohdin edetä asian kanssa. Ajatus kuitenkin kypsyi hiljalleen syksyn 2021 aikana niin että uudenvuoden yönä 2022 tein päätökseni. Ilmoitin asiasta yhtyetovereilleni, jotka alkuhämmennyksen jälkeen taisivat ymmärtää ja ehkä hyväksyäkin syyni ja ratkaisuni. Alusta asti oli selvää, etten halua hajottaa bändiä. Yhtyeen kanssa sovimme jo silloin, että julkaisemme akustisen kokoelmamme syksyllä 2022 ja rundaamme kesän 2023 loppuun, jonka jälkeen jäämme tauolle ja työstän sooloani”, Tykki avaa taustoja.

Albumin tuottaa Emma-palkittu Jonas Olsson (BESS, Kuumaa). ”Olen ystävystynyt Olssonin kanssa muutaman viime vuoden aikana, joten kun hän tarjoutui tuottamaan sooloalbumini, päätös oli ns. no-brainer. Jonas on läpimusikaalinen tyyppi ja ymmärtää alaa niin laajasti, että hänen kanssaan on helppoa tehdä töitä”, Tykki jatkaa.

Aki Tykki Klubilla 20.4.2024.

TopRock Festit kesäkuussa

Toppila Klubi järjestää kesäkuussa mahtavan kaksi päiväisen rokkifestarin TopRock Festit! 14.-15. kesäkuuta Toppila Klubin pihalla rokattavan festivaalin ohjelmisto on sekin täyttä timanttia 💎. Oulun kesän kovin rokkifestari nostaa stagelle mm. Kotiteollisuus, Viikate, Zero Nine, Peer Günt ja Tanna yhtyeet. Mukana myös Kuun Pimeä Puoli, Tuohimaa, Burning Point, Dreamtale, Stargazery ja The Nevaments. Sisälavalla bändien vaihtojen aikana rokkikansaa viihdyttää coverbändi. Lisätiedot ja liput osoitteessa https://parhaatbileet.fi/toprock/

Voit myös ostaa liput kätevästi tästä:

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
TopRock Festit Perjantai 14.6.2024
Huom! Hinta sisältää käsittelymaksun.
51.50
Lippuja saatavilla.
TopRock Festit Lauantai 15.6.2024
Huom! Hinta sisältää käsittelymaksun.
58.50
Lippuja saatavilla.
TopRock Festit 2 päivää
Huom! Hinta sisältää käsittelymaksun ja on nyt 10 euroa edullisempi kuin muualla!
89.00
Lippuja saatavilla.
Early Bird TopRock Festit Perjantai 14.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu. Early Bird myynti loppunut.
44.00
0 jäljellä
Loppuunmyyty
Early Bird TopRock Festit Lauantai 15.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu. Early Bird myynti loppunut.
49.00
0 jäljellä
Loppuunmyyty
toprock festit toppila