Edenred Mobile Pay

Lippuja voi ostaa nyt myös Edenred -edulla. Ainakin toistaiseksi tämäkään maksutapa ei ole liitetty verkkokauppaan ja pääsylippu maksetaan Edenred -sovelluksella tai verkkosivustolla https://edenred.fi/.

Edenred ja Smartum -maksut seuraavasti:

  1. Etsi edun tarjoajan mobiilisovelluksesta “Parhaat Bileet” -toimipaikka (Tuulentie, Oulu)
  2. Syötä lipun hinta + 3,00 eur käsittelymaksu
  3. Onnistuneen maksun jälkeen lähetä info@parhaatbileet.fi osoitteeseen nimesi ja tieto mihin tapahtumaan ostit lipun
  4. Tarkistettuamme maksun, lähetämme pääsylippusi sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä info@parhaatbileet.fi

Voit myös siirtyä suoraan Edenred palveluun oheisen napin kautta, jolloin maksusi kohdistuu automaattisesti käyttöpaikkaamme. Muistathan lähettää meille sähköpostilla tiedon maksusta, niin lähetämme oikean lipun oikeaan osoitteeseen 😎

Verkkokaupan muut maksutavat

maksa epassilla
maksa smartum

TopRock Festit Toppilassa kesäkuussa 2024

Toppila Klubi järjestää Oulun Toppilassa TopRock Festit 14.-15.6.2024. Mukana esiintymässä mm. Viikate, Kotiteollisuus, Peer Günt, Zero Nine, Tanna ja monet muut huippu artistit. EARLY BIRD liput myynnissä Tiketissä ja https://parhaatbileet.fi sivustolla. Lisätiedot ja liput täältä.

Ypykkä Metal Fest Pudasjärven Jyrkkäkoskella heinäkuussa 2024

Pudasjärven perinteinen Jyrkkäkosken tanssilava herää eloon heinäkuussa, kun Ypykkä Metalfest tuo paikkakunnalle odotettua ryminää! Tapahtuma on kerännyt huikean artistikattauksen pudasjärveläislähtöisiä metallibändejä. Ypykkä Metalfest nostaa legendaariselle Jyrkkäkosken kelohonkaiselle lavalle National Napalm Syndicate, Zenith Reunion, For My Pain… ja Kalmah! Lisätiedot ja liput täältä.

Loisto Festarit Pudasjärven Jongulla elokuussa 2024

Pudasjärven super kesän kruunaa aivan ihana ja lämminhenkinen Loisto Festarit tapahtuma! Loisto Festarit järjestetään ainutlaatuisessa maalaismiljöössä keskellä ei mitään. Syrjäisestä sijainnista huolimatta laadusta ei tingitä tänäkään vuonna. Metsän reunaan heinäseipäiden viereen pystytetään komea trussilava, joka vuorataan huippu tekniikalla. Tapahtumassa esiintyy mm. Peer Günt, STIG, Anne Mattila, Tero Vaara, Kuun Pimeä Puoli, Sana, Larry Peninsula sekä muut loistavat artistit. Tämä festivaali on kesän 2024 festareista ehdottomasti kokemisen arvoisin! Osta liput täältä ja tule mukaan!