Tapahtuman rakentamisen amattimiehet 😅

Sanotaan, että kokemuksesta oppii ja viisastuu!

Kyllä ja fiksummat olisivat varmasti jo lopettaneet nämä hommat! Mutta me ei lopeteta. Nautimme siitä, että saamme järjestää tapahtumia ja elämyksiä ihmisille. Olemme olleet mukana ja toteuttamassa kymmeniä erilaisia tapahtumia, konsertteja ja festivaaleja. Olemme tehneet esituotantoa, tuotantoa, tekniikkaa, ääntä, valoa, markkinointia… kaikenlaista. Ja teemme edelleen! Tämä on meille rakas (kallis) harrastus ja siksi toimimme täydellä sydämellä.

Luotettava, luova ja yllättävän aikaansaava kumppani tapahtumallesi!

Kerro meille suunnitelmistasi, niin katsotaan miten voisimme auttaa tapahtumaasi. Parhaatbileet.fi sivuston on tarkoitus olla pienten tapahtumien tukena ja kumppanina. Mielenkiinnolla katsomme mihin tämä tästä kehittyy. Tarjoamme omaa kokemustamme, näkyvyyttä, verkostoa, markkinointiapua ja mm. lipunmyyntikanavan esim. pienemmille tapahtumille ja festivaaleille. Semmosille alle 10.000 hlön tapahtumille, vaikkapa. Palvelu on uusi ja kehittyy, joten tutustutaan ja ideoidaan yhdessä eteenpäin!? Tuuppa völijyyn!

Ota yhteyttä!

Voimme täräyttää tapahtumasi näköiset kotisivut parhaatbileet.fi palveluun. Sivulle voidaan lisätä kaikki, mitä tapahtuman kotisivuilta pitää löytyä ja mitä haluat sinne lisättävän. Sivut toimii kaikilla laitteilla, eikä sinun tarvitse huolehtia palvelimista tai tietoturvasta. Voit itse julkaista sisältöä tai antaa ammattilaistemme hoitaa sivuston ylläpito täysin. Hakukone- ja käyttäjäystävälliset toimivat kotisivut tapahtumallesi kädenkäänteessä!

Voimme jakaa tapahtumasi sisältöä ja julkaisuja sometileillesi. Lisäksi saat luonnollisesti näkyvyyttä palvelun omissa somakanavissa! Halutessasi markkinointitiimimme loihtii tapahtumallesi somekuvat ja -pohjat, joilla voit toteuttaa somea haluamallasi tavalla. Voit myös ulkoistaa koko somehomman meille ja toteutamme tapahtumasi somen yhteisesti sovitun suunnitelman mukaisesti. Tämä ei estä sinua osallistumaan itsekin ja tekemään haluamiasi postauksia silloin kuin haluat! Varmistamme, että somesi on aktiivinen ja kiinnostava!

Tarjoamme apua markkinointimateriaalien toteutukseen. Meillä on aiheesta piiiiitkä ja rautainen kokemus. Olemme toteuttaneet kokonaisia tapahtumien ilmeitä sisältäen logot, fontit, värit, kuvat, stage brändäykset, sisääntuloportit jne.. Olemme myös toteuttaneet tapahtumiin vain yksittäisiä osa-alueita, kuten esim. kotisivut, julisteet, flyerit, tarrat jne.. olipa tarpeesi sitten kokonaisvaltainen tapahtuman ilmeen suunnittelu ja toteutus tai vaan festarilehden taitto sekä toimittaminen, autamme sinua mielellämme!

Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi uskallamme rinta rottingilla kehua, että meillä ihan jäätävän kovia ja mahtavia yhteistyökumppaneita! Heidän avulla saamme mm. kaikenlaiset paino- ja markkinointituotteet toteutettua laadukkaasti, hyvään hintaan ja aina aikataulussa! Alueemme omien toimijoiden toimesta! 🇫🇮

Kun tapahtuman julisteet on valmiit, ne pitää luonnollisesti levittää. Tunnemme Oulun parhaat ja toimivimmat julistepaikat. Voimme sovittaessa huolehtia julisteiden levittämisestä sallituille ja toimiviksi havaituille paikoille ja alueille. Tapahtuman jälkeen keräämme julisteet myös pois ja toimitamme ne paperinkeräykseen. Luonnollisesti otamme julisteista myös kuvia, jotka muuten toimivat myös ihan pätevinä somepostauksina! 👊

Kameroita ja droneja on tiimiimme kertynyt vuosien varrella paljon! Väitämme, että osaamme niitä myös ihan kohtuudella käyttää. Voimme toteuttaa keikkojen taltioinnin usealla lavalle sijoitettavalla kameralla. Saatte materiaalit omaan käyttöönne. Voimme myös kuvata tapahtumassa yleistä meininkiä ja koostaa niistä fiilistelyvideon esim. jälkimarkkinointia varten.

Sen lisäksi, että olemme itse todella päteviä kameroiden kanssa – meiltä löytyy hyvät suhteet ja verkostot moniin alan ammattilaisiin. Löydämme käyttöösi alan ja alueen parhaat ammattilaiset!

Tämäkin on yksi timanttisimmista osaamisalueistamme! 💎 Voimme tarjota apua tapahtumasi tuotantoon monin eri tavoin ja haluamassasi laajuudessa. Jos sinulla on jo valmis suunnitelma, budjetti jne., voimme hoitaa puolestasi sen “ärsyttävän” esituotannon ja/tai koko tapahtumatuotannon. Tekniinkan osalta tai pyöräyttämällä läpi koko tapahtumasi! Kalenterimme täyttyy kovaa kyytiä, käytännössä kesän 2024 kalenteri on jo täynnä. Ihan kaikkeen emme valitettavasti repeä – mutta oleppa yhteydessä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi. Varmasti keksimme jotain!

Älä unohda tätä! Jälkimarkkinointi on erittäin tärkeä osa hyvin toteutettua tapahtumaa. Voit itse olla aivan loppu tapahtuman jälkeen, jolloin jälkimarkkinointi helposti unohtuu. Palvelussamme näin ei käy.  Somepalveluun kuuluu myös kiitos- ja muut tapahtuman jälkeiset postaukset. Lisäksi kotisivuillemme voidaan toteuttaa palautekysely, jolla keräät arvokasta tietoa tapahtuman onnistumisista ja kehityskohteista!

Vuosien aikana olemme löytäneet Suomen parhaat yhteistyökumppanit tapahtuma-alalta. Tiedämme keneen voit luottaa. Olipa kyse ohjelmasta, tekniikasta, kalusteista, työkoneista, järjestyksenvalvonnasta, painotuotteista, ensiavusta, ravintolapalveluista, pyroista, ilotulituksista, kuljetus- ja rahtitoiminnasta, cateringista jne.. meidän kauttamme löydät aina parhaat ammattilaiset oikeisiin tehtäviin! Osaamme selvittää juuri sinun tarpeisiin oikeat kumppanit ja henkilöt. Tarvittaessa kilpailutamme ja teemme ehdotuksen toimijoista.

Kuinka voimme auttaa?

Ohessa muutama asia, jossa ammattilaisemme ovat käytettävissäsi!

Älä epäröi olla yhteydessä. Meillä on vuosien kokemus sekä jäätävä verkosto tapahtuma-alan ammattilaisia käytettävänä!

Ota yhteyttä!

Riittäisikö pieni ja ketterä?

Onko sillä koolla oikeasti väliä?

Isot lippukaupat pystyvät tarjoamaan isoa näkyvyyttä palveluissaan. Mutta hukkuuko pieni tapahtuma siellä tuhansien muiden tapahtumien ja isolla rahalla markkinoivien jättitapahtumien joukkoon? Isot toimijat ovat todella hyviä ja toimivia ratkaisuja, olemme itsekin vuosia käyttäneet niitä. Mutta riittäisikö kuitenkin pieni ja ketterä kumppani sinun tapahtumalle?

Voimme auttaa lippusi myynnissä!

Lippukauppamme tarjoaa asiakkaalle turvallisen, luotettavan ja toimivan ostokokemuksen. Käytössäsi on kaikki kotimaiset verkkomaksupalvelut. Asiakas voi maksaa pääsylippunsa palvelussamme myös kulttuuriedulla. Tällä hetkellä käytössä on ePassi, Smartum ja Edenred.

Pääsylipun asiakas saa sähköpostiinsa, aivan kuten muissakin lippupalveluissa. Pääsylippu on yksilöllinen ja lipun QR koodi luetaan sisääntuloportilla. Sinun ei myöskään tarvitse tilata erillisiä lukulaitteita ja huolehtia niiden palautuksesta tapahtuman jälkeen. Sinun ei myöskään tarvitse järjestää sisääntuloportille wifi yhteyttä lippujen lukulaitteita varten, sillä liput luetaan helposti Android tai IOS -puhelimeen ladattavalla apilla!

 

Ota yhteyttä!

Tapahtuman järjestäjälle helppo, avaimet käteen palvelu! Me huolehdimme myynnistä, seuraa sinä ja keskity olennaiseen. Kehitetään palvelua yhdessä vastaamaan erilaisten ja kokoisten tapahtumien tarpeita!

Saat käyttöösi kaikki kotimaiset verkkomaksupalvelut. Sinun ei tarvitse rakentaa omaa verkkokauppaa tai tehdä sopimuksia kaikkien verkkomaksupalveluiden kanssa. Me huolehdimme Vismapayn kanssa siitä, että asiakas saa toimivan ja turvallisen maksu- sekä ostokokemuksen.

Palvelussamme asiakas voi maksaa lippunsa myös kulttuurieduilla. Sinun ei tarvitse tehdä omaa sopimusta kulttuurietujen kanssa. Käytössä tällä hetkellä ePassi, Smartum ja Edenred.

Asiakas saa sähköpostiinsa yksilöllisen QR koodin sisältämän pääsylipun. Asiakas voi tuoda tulostamansa lipun mukanaan tai esittää lipun puhelimesta. Apple käyttäjillä pääsylippu livahtaa kätevästi Applen lompakkosovellukseen talteen.

Et tarvitse erillisiä lippujen lukulaitteita. Sinun ei tarvitse huolehtia tapahtuman jälkeen erillisten lukulaitteiden palautuksista. Sinun ei tarvitse järjestää sisääntuloportille wifiä lukulaitteita varten.

Luet pääsyliput kätevästi kännykkään ladattavalla apilla (Android ja iOS).

Mahdollista sopia lippurahojen laskutus tapahtuman käyttöön jo ennen tapahtumaa. Pienille tapahtumille tärkeät lippurahat käyttöön jo ennen tapahtumaa.

maksa pääsylippu helposti verkossa

maksa epassilla

Ota yhteyttä!