SMARTUM MAKSUT SMARTUM PAY SOVELLUKSESSA

Lippuja voi ostaa nyt myös Smartum -edulla. Toistaiseksi maksutapa ei ole liitetty verkkokauppaan ja pääsylippu maksetaan poikkeuksellisesti Smartum Pay -sovelluksella. Ostotapahtuma on kuitenkin yksinkertainen, toimit vain alla kuvatun ohjeen mukaisesti.

Toistaiseksi  SMARTUM -maksut seuraavasti:

  1. Etsi Smartum Pay sovelluksesta “Parhaat Bileet” -toimipaikka
  2. Syötä lipun hinta + 3,00 eur käsittelymaksu
  3. Onnistuneen maksun jälkeen lähetä info@parhaatbileet.fi osoitteeseen nimesi ja tieto mihin tapahtumaan ostit lipun
  4. Lähetämme pääsylippusi sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä info@parhaatbileet.fi 👍 Huom. Parhaat Bileet toimipaikan osoite näyttää sovelluksessa Tuulentielle Oulussa, koska se on Woyzeck Oy:n osoite. Woyzeck Oy hallinnoi www.parhaatbileet.fi sivustoa.

Valitettavasti Smartum -maksutavan liittäminen verkkokauppaan ei ole ollut vielä mahdollista, joten ostaminen tapahtuu toistaiseksi Smartum Pay -sovelluksella. Tulemme liittämään Smartumin osaksi verkkokauppaa mahdollisimman pian.

Verkkokaupan muut maksutavat

maksa pääsylippu helposti verkossa
maksa epassilla

TopRock Festit Toppilassa kesäkuussa 2024

Toppila Klubi järjestää Oulun Toppilassa TopRock Festit 14.-15.6.2024. Mukana esiintymässä mm. Viikate, Kotiteollisuus, Peer Günt, Zero Nine, Tanna ja monet muut huippu artistit. EARLY BIRD liput myynnissä Tiketissä ja https://parhaatbileet.fi sivustolla. Lisätiedot ja liput täältä.

Ypykkä Metal Fest Pudasjärven Jyrkkäkoskella heinäkuussa 2024

Pudasjärven perinteinen Jyrkkäkosken tanssilava herää eloon heinäkuussa, kun Ypykkä Metalfest tuo paikkakunnalle odotettua ryminää! Tapahtuma on kerännyt huikean artistikattauksen pudasjärveläislähtöisiä metallibändejä. Ypykkä Metalfest nostaa legendaariselle Jyrkkäkosken kelohonkaiselle lavalle National Napalm Syndicate, Zenith Reunion, For My Pain… ja Kalmah! Lisätiedot ja liput täältä.

Loisto Festarit elokuussa Pudasjärven Jongulla

Pudasjärven super kesän kruunaa aivan ihana ja lämminhenkinen Loisto Festarit tapahtuma! Loisto Festarit järjestetään ainutlaatuisessa maalaismiljöössä keskellä ei mitään. Syrjäisestä sijainnista huolimatta laadusta ei tingitä tänäkään vuonna. Metsän reunaan heinäseipäiden viereen pystytetään komea trussilava, joka vuorataan huippu tekniikalla. Tapahtumassa esiintyy mm. Peer Günt, STIG, Anne Mattila, Tero Vaara, Kuun Pimeä Puoli, Sana, Larry Peninsula sekä muut loistavat artistit. Tämä festivaali on kesän 2024 festareista ehdottomasti kokemisen arvoisin! Osta liput täältä ja tule mukaan!