Musa-Vintti Haukipudas

Aidosti paikallinen kyläbaari Haukiputtaan keskustassa

musa-vintti haukipudas

MUSA-VINTTI LIVE!

Musa-Vintin kuuluisa stage on haluttu paikka keikalle. Ravintola on tehnyt viime vuosina uutterasti hommia remontoiden tiloja tarjoamaan loistavia keikkaelämyksiä niin yleisölle kuin artisteille. Iso stage, johon suora kulku backstagelta, hyvä tekniikka ja akustiikka livemusalle kruunaa kokonaisuuden.

Ja himoitttu stage onkin kovalla käytöllä, sillä ravintola tarjoaa livekeikkoja aktiivisesti. Varsinkin talvisin, kesäisin musisoidaan ja oleskellaan enemmän valtavalla aurinkoisella terassilla ☀️

 

 

Katso tulevat keikat!

Musa-Vinttiin jokkainen on tervetullu just semmosena ku on!

Tuuppa kyllään kalijalle, laulaa luikauttaan karaokea tai pelaamaan biljardia, dartsia tai jotain seurapeliä kattavasta lautapelivalikoimasta tai ihan vaan nauttimaan aidosta kyläbaaritunnelmasta!

Meillä voit myös nauttia livemusiikista bändi-iltoina ja uudistetulla bilepuolella mahtuu pistämämään jalalla koriasti isommallakin porukalla!

Musa-Vintillä saa laulaa hoilottaa karaokea vaikka joka ilta!

Mitä tänään lauletaan? Tuu laulaa luikauttaan, vaikka joka ilta! Meillä on mistä valita, voit valita haluamasi laulun yli 60.000 biisin joukosta. Voit klikata haluamasi karaokebiisin jonoon netissä tai kerro toiveesi henkilökunnalle.

Käytössämme on www.karaokelistat.fi -palvelu. Musa-Vintin koodi palvelussa on 3469. Pääset suoraan meidän listalle alla olevasta nappulasta!

Valitse biisi täältä!

VINTTI DC - NAPAKYMPPI!

Haukiputaan oma Tikka klubi VINTTI DC Haukipudas harrastaa Musa-Vintillä. Tervetuloa mukaan toimintaan ja kokeilemaan upeaa harrastusta. Vintillä on laitettu puitteet kohilleen, kyllä kelepaa heitellä! 🎯

musa vintti

AUKIOLOAJAT

MA-TO: 18:00 – 01:00
PE:: 18:00 – 04:00
LA: 12:00 – 04:00
SU: 12:00 – 01:00

MEILLE KEIKALLE?

Ota yhteyttä, mikäli haluat keikalle Vinttiin!

 

Ota yhteyttä Päiviin!

YHTEYSTIEDOT

040 746 0407

Käyntiosoite:
Toritalo, 2. krs
Kirkkotie 1

Postiosoite:
Keskuskuja 3
90830 Haukipudas