Kesän 2024 Tapahtumalehti

Kesän 2024 tapahtumalehti on täällä!

Woyzeck ja Parhaatbileet.fi toteuttivat 32-sivuisen tabloid-lehden. Oli lähellä, että lehti olisi nimetty “ilmaiseksi ämpäriksi”, mutta siitä tulikin nyt Kesän 24 tapahtumalehti. Nimi on varsin kuvaava, sillä lehti kertoo alueen kesän tapahtumista ja esittelee mielenkiintoisia persoonia tapahtumien ja ravintoloiden takaa. Kaikkia haluamiamme henkilöitä emme ehtineet haastatella, joten voi hyvinkin olla, että lehti saa vielä joskus jatkoa!

Mikä on Nightwishin Tuomas Holopaisen lempijäätelö? Kenen kanssa Olli Halonen haluaisi lähteä Satulinnaan Vain Elämää ohjelmaan? Kuka hullu pilikkii kesällä? Mitä kuuluu miehelle, joka oli jäädyttämässä helvettiä ja laittamassa lehmiä lentämään vuonna 2006? Kaikkiin näihin ja moneen muuhun löydät vastauksen hyvän mielen lehdestämme!

Lehden painosmäärä oli 12.000 kpl. Sitä jaetaan ilmaisena kotitalouksiin mm. Pudasjärven, Jäälin, Kiimingin, Kempeleen, Virpiniemen ja Oulun alueella alkukesän aikana.

 

Lue kesän tapahtumalehti tästä!

Sydämellinen kiitos seuraaville yrityksille, jotka tukivat lehden toteuttamista ostamalla mainostilaa:

Syötteen Matkailu, Otaxi, Kontiotuote Oy, Rukapalvelut, Junebug Oy, K-Supermarket Pudasjärvi, Shaman Arts Tattoo, OSAO, Lumijoki Ravintola Merita, Pudasjärven Yrittäjät ry, EV-Asemat, Loisto Festarit, Pulla-Pirtti Oy, LVI ja Rauta Pudasjärvi, Arctic Rock, Pudasjärven Urheilijat, Pudasjärven Lions, Toppila Klubi, Pudasjärven kaupunki, Lakeuden Lähde, Aimon Äänilevy-yhtiö, Nallikarin Jäätelökioski, Painomiehet, Kiinteistöhuolto Riekki, Koillis-Tele, Kantakrouvi, Pudasjärven Kotipizza, Kaleva Media, Tili Herukka ja Repola, The Book Bar

Tarjoamme myös näkyvyyttä eri tapahtumissa ja parhaatbileet.fi sivustolla. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut hyvästä meiningistämme ja haluaa mukaan niin otahan yhteyttä niin sovitaan yhteistyöstä!

info@parhaatbileet.fi

Lehden artikkeleita

Julkaisemme pikkuhiljaa lehden artikkeleista myös nettiversiot sivustolle.
Nettiversiot voivat hieman poiketa painetun jutun sisällöstä.

Kotipizza Pudasjärvi