JOULULAHJAIDEA: JOULUN TOIVOTUIN PUNAINEN KUORI!

Pääsylippu Loisto Festareille on elämyksellinen joululahja läheiselle tai itsellesi. Heitä lahjahuolesi ja osta joulun varmasti odotettu ja helpoin lahja nyt verkkokaupastamme!

Saat halutessasi lipun näyttävän ja arvokkaan näköisenä paperiversiona ja lahjakuoreen pakattuna. Unohda turha krääsä ja osta mieluummin elämys, joka muistetaan!

Loisto Festarit on Suomen syrjäisin festivaali. Aidossa maalaismiljöössä nautitaan hienosta ohjelmistosta upeissa puitteissa – keskellä ei mitään. Paikanpäälle ei oikein voi vahingossakaan eksyä, on se sen verran syrjässä, mutta Googlemapsilla pääsee perille…ainakin lähelle. Vaivaton ja edullinen bussikuljetus on vallan verraton vaihtoehto kulkemiseen. Voit ostaa paikkasi bussikuljetuksesta samalla, kun ostat pääsyliputkin. Bussi kulkee Oulusta Pudasjärven keskustan kautta Jongulle ja samaa reittiä yöllä takaisin! Ilmoitamme tarkemmat reitit ja aikataulut myöhemmin.

Joululahjaidea: Suomen syrjäisin festivaali on elämys joka muistetaan!

Loisto Festarit 3.8.2024

Loisto Festarit 2024 esiintyjät ovat: Peer Günt, STIG, Anne Mattila, Tero Vaara, Sana, Kuun Pimeä Puoli, Larry Peninsula, Ati ja Saazi sekä Vauhko Varsa.