LOISTO FESTARIT 2024 TULEE!

Loisto Festarit 2024 juhlitaan elokuussa!

Mahtavia, odotettuja uutisia! Loisto Festarit 2024 juhlitaan elokuussa. Tapahtuman järjestäjät vahvistivat asian tapahtuman Facebook -sivuilla. Aivan mahtavaa! Tapahtuman ajankohta on tuttu elokuun alun viikonloppu lauantai 3.8.2024.

Woyzeck on mukana tuottamassa tapahtumaa tälläkin kertaa. Tapahtuman liput tulevat myyntiin www.parhaatbileet.fi sivustolle joulukuussa. Seuraa uutisointia tapahtuman kotisivuilla, somessa ja parhaatbileet.fi sivustolla! Artistikattaus on jälleen kerran makiaa luettavaa, julkaisemme tapahtuman esiintyjät ja tiedot aivan pian – pysy kuulolla!

loisto festarit kuva by Jenni naumanen
Jenni Naumasen kuvaa Loisto Festarit 2023 tapahtumasta. Stagella vahvan paluun tehnyt Tanna.

Loisto Festarit

Pudasjärven Jongulla, keskellä ei mitään järjestettävä hyvän mielen laadukas festivaali. Loisto Festarit on upeassa miljöössä, huippupuitteissa ja -tekniikalla tuotettu tapahtuma. Tapahtuman artistikattaus on ollut huikea läpi koko historian. Tapahtumissa ovat esiintyneet mm. Uniklubi, Tanna, Zero Nine, Tumppi Varonen & Problems, Aste, LeeWings, Woyzeck, Bad Baron, Nikke Ankara, Mikko Alatalo, Face of Our Time ja monet muut. Ohjelma on onnistuttu joka vuosi kasaamaan monipuoliseksi tarjoamaan kaikille kaikkea! Tapahtuma järjestetään siis syrjäisen maatilan pihamaalla, mutta tämähän ei laske tapahtuman arvoa millään tavalla – vaan päin vastoin!  Paikalle rakentuu komea trussilava, joka täytetään huipputekniikalla. Paikalla on anniskeluravintola ja mm. aivan mahtava Talli Kuppilan kioski. Joko mainitsimme upean miljöön?  Sitä ei voi näiden bileiden kohdalla liikaa hypettää… tule sinäkin mukaan ja todistamaan nämä mahtavat bileet, joissa kaikki tuntevat itsensä todella tervetulleiksi!