MAHTAVA LOISTO FESTARIT 2023!

Elokuun alun lauantai. Aurinko paistaa, Tuomaksen ja Hannan mökkipihaan alkaa valumaan yleisöä… näin lähti käyntiin tämän kesän LOISTO FESTARIT! Jo kolmannen kerran järjestetty tapahtuma juhlittiin jo toistamiseen Pudasjärven Jongulla, keskellä ei mitään! Paikalle löysi kuitenkin mahtava määrä yleisöä sekä aivan sika loistavat artistit kuten Tumppi Varonen Problems bändeineen, Tanna, Bad Baron, Uniklubi ja moni moni muu upea artisti. Ja mikäpä oli heillä tullessa, nimittäin järjestäjä oli pistänyt parastaan ja fasiliteetit esiintymisille olivat ykkösluokkaa! Iso trussilava oli jälleen kerran rakennettu tutulle paikalle metsän reunaan. Isojen festareiden tasoinen tekniikka oli viritetty valmiiksi – ei muuta ku puuta pesään ja toimittamaan!

Ja kyllähän artistit toimitti! Toinen toistaan upeampia esiintymisiä antoi juhlakansalle festarielämyksen vailla vertaa. Isona tekijänä unohtumattomalle fiilikselle oli juuri paikan ainutlaatuisuus…olimme siis oikeasti hevon kuusessa, keskellä ei mitään. Yleisö viihtyi. Toppila-Klubin anniskeluravintola tarjoili kylmää juotavaa ja maistuvaa festarievästä. Talkoolaisten ylläpitämä Tallikioski tarjosi kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista. VIP-väki viihtyi myös ensiluokkaisissa puitteissa ja kaikilla oli mukavaa! Taisin nähdä heinäseipäänkin intoutuvan pistämään tanssiksi… oli kerrassaan huikea tapahtuma. Kiitos Hanna ja Tuomas, tapahtuman järjestäjät sekä toki kaikki muut talkoolaiset ja tapahtuman syntyyn vaikuttaneet tahot. Ei ole mikään pikku juttu järjestää näin onnistuneita festareita…varsinkin, kun tässä tapauksessa on haettu “vähän” lisähaastetta paikan lokaatiolla – siis juuri siellä kuuluisassa keskellä ei mitään! Rohkean hullu, mutta todistetusti taas kerran onnistunut veto!!!

Tapahtuman fiiliksiä taltioi loistava valokuvaaja Jenni Naumanen. Jennin kuvia voit käydä ihastelemassa täältä. Illan esityksiä puolestaan tallensi jo tuttu mies edellisiltä vuosilta; Esa Kankaala videoi päälavan esiintymiset ja julkaisee herkkupaloja Youtube kanavallaan.

Nyt jännitetään, saako tapahtuma odotettua jatkoa ensi kesänä! Pidetään peukkut pystyssä, että järjestäjät jaksavat lähteä järjestelyurakkaan myös ensi talvena ja saamme taas nauttia upeasta Loisto Festarit -tapahtumasta ensi kesänä! Tottakai uutisoimme aiheesta sivustollamme heti, jos jotain kuulemme!

Esa Kankaalan taltiointi Uniklubin Kaikki mitä mä annoin -biisistä katsottavissa Esan Youtube kanavalla. Kanavalla muitakin mahtavia esityksiä Loisto Festarit tapahtumista sekä muilta keikoilta.