JULISTETTA PUKKAA!

Ypykkä Metalfest juliste on valmis ja Painomiehet painaa täräytti ne paperille. 👊 Julisteen suunnittelussa haluttiin tuoda esiin Pudasjärvi mahdollisimman isosti, koska bileet järjestetään siellä ja bänditkin on sieltä kotoisin. For My Pain… lasketaan tässä kontekstissa pudislaiseksi, koska bändissä vaikuttaa E.T.o.S:in soittajia 😎 Helppohan se olisi ollut vääntää taas mustalle pohjalle vähän verta, kettinkiä ja piikkilankaa… mutta tälläpä kertaa Woyzeckin mainostoimisto yllätti oikein itsensäki tällä teemalla 😝

Osallistu arvontaan!

Osaatko sinä sanoa mistä julisteeseen on haettu vaikutteita? 🧐 Kommentoi Facebookiin ja voit voittaa Parhaatbileet.fi sivuston kevään ystävänpäivän arvonnasta jotain!!! Järjestämme ystävänpäivänä 14.2.2024 yllätyspalkintoarvonnan kommentoijien kesken.

Mikäli sinun tapahtumasi kaipaa timantin kovan markkinointitiimimme apua esim. julisteiden suunnittelussa – ota yhteyttä! Jaamme mielellämme myös tapahtumanne tarinan www.parhaatbileet.fi sivustolla. Laita viestiä info@parhaatbileet.fi ja aletaan suunnitteleen!