For My Pain podcast Radio Mega

For My Pain podcast jakso vierailusta Radio Megan iltapäivässä joulukuussa, jossa jätkät kävi porisemassa kuulumisista, comebackista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Käy kuuntelemassa Lauri Tuohimaan ja Juha Kylmäsen vierailu Radio Megan podcastista. Joonas selvitti myös jätkien joulupöydän herkut ja esittivätpä jätkät livemusaa myös akustisesti, kun Jupe lauloi ja Late “lapioi Landolaa” lähetyksessä parin biisin verran. Näistä biiseistä on raskauttavaa videotodisteaineistoa Radio Megan Facebookissa.

For My Pain… virallinen comeback keikka Oulussa Kantakrouvissa toukokuussa 3.5.2024. Heinäkuussa tärähtää sitten Pudasjärvellä Jyrkkäkoskella 20.7.2024. Kuten podcast osoittaa, on Pudasjärvellä iso merkitys bändin historiassa, kun bändi on treenaillut aikoinaan paljon Pudasjärvellä bändin isähahmon Altti Veteläisen siipien suojassa. Ja kovasti odottavat myös heinäkuista Pudasjärven YPYKKÄ METALFEST tapahtumaa!

Osta liput Ypykkä Metalfest tapahtumaan tästä!

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
VIP - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. VIP lippu YPYKKÄ METALFEST -tapahtumaan. VIP sisältää ruoan ja ruokajuoman katetussa VIP tilassa. Tilassa oma anniskelupiste VIP -vieraille.
85.00
67 jäljellä
RYHMÄLIPPU - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Osta useampi lippu kerralla. Lippuja ei tarvitse nimetä erikseen, kaikki liput tulevat ostajan nimellä.
35.00
Lippuja saatavilla.
BUSSIKYYTI OULUSTA
Meno-paluu Oulusta. Kyytiin voi hypätä myös matkalta.
20.00
Lippuja saatavilla.
ENNAKKO - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Ennakkolippu YPYKKÄ METALFEST tapahtumaan.
35.00
Lippuja saatavilla.

Ypykkä Metalfest Pudasjärvellä 20.7.2024

Ypykkä Metalfest tuo Pudasjärven Jyrkkäkoskelle legendaarisia pudasjärveläislähtöisiä bändejä. Nämä kesän 2024 ärreimmät lavatanssit tahdittaa Kalmah, For My Pain…, National Napalm Syndicate ja Zenith Reunion. Legendaarinen Pudasjärven Jyrkkäkoski herää taas henkiin, kun raskaampi livemusiikki tekee sinne eeppisen paluun. Ennakkoliput on myynnissä https://parhaatabileet.fi sivustolla ja lipunmyynti on käynnistynyt loistavasti. Hanki sinäkin ennakkoliput ja tule nauttimaan mahtavasta livemusiikkielämyksestä. Paikalle kannattaa tulla, vaikkei musiikkityyli täysin iskekään – tule kokemaan ja aistimaan tämä historiallinen tapahtuma. Voit maksaa lippusi myös kulttuurieduilla kuten ePassi, Smartum ja Edenred. Liput ja lisätiedot täältä.

Muista myös ensi kesän muut kovat festarit: Elokuussa Pudasjärven Jongulla Loisto Festarit ja kesäkuussa Oulun Toppilassa, Toppila Klubin TopRock Festit!

For My Pain podcast Radio Mega