Recoil Into Darkness – For My Pain…

Recoil Into Darkness, uusi upea single nyt ulkona!

Recoil Into Darkness on For My Pain… uusin tänään 12.4.2024 julkaistu single. For My Pain… palkitsee faninsa 20 vuoden odotuksesta uudella singlellä ja lupauksella uudesta albumista! Bändi on treenannut ja hionut uutta materiaalia syksystä lähtien. Nyt julkaistu ensimmäinen otos on todella komiaa kuultavaa ja soundi on edelleen timanttista!!! Kuka uskoisi, että edellisestä levystä on vierähtänyt jo 20 vuotta?! Biisi on kuunneltavissa kaikista suoratoistopalveluista. Biisistä on myös tehty lyriikkavideo, voit katsoa sen alta. Artikkeli jatkuu videon ja singlen kansikuvan jälkeen.

Recoil Into Darkness

Biisi soi ellen 11.4.2024 ennakkosoitossa Radio Kalevan iltapäivälähetyksessä, jossa Juha ja Marco kävivät jutustelemassa kuulumisia ja odotuksia mm. kesän keikoilta. Keikkakuntoa bändi on hionut ahkeraan ja bändin basisti Altti Veteläinen on luvannut parhaatbileet.fi sivustolle, että bändi on kovassa iskussa ja todella mielissään päästessään pitkästä aikaa soittamaan yhdessä. Kantakrouvissa perjantaina 3.5.2024 tapahtuva virallinen comeback -keikka ja heinäkuussa kotimaisemissa, legendaarisella kelohonkalavalla Pudasjärven Jyrkkäkoskella tapahtuvat livespektaakkelit tulevat tarjoamaan ikimuistoiset livekokemukset paikallaolijoille. Altti ja Ypykkä Metalfestin Janne antoivat haastattelut tällä viikolla myös Iijokiseutu paikallislehteen. Ypykkä Metalfestin kuulumisista voit lukea täältä.

Varmista siis paikkasi keikoilla ja hanki liput ennakkoon! Ypykkä Metalfest tapahtumassa For My Pain… lisäksi lavalle nousevat: Kalmah, National Napalm Syndicate ja Zenith Reunion. Tapahtumaan on järjestetty edullinen bussikuljetus Oulusta. Ypykkä Metalfestiin on myyty lippuja jo useaan eri maahan, joten vieraita eksoottiseen keikkapaikkaan Pudasjärven Jyrkkäkoskelle saamme ulkomaita myöten! Osta sinäkin liput nyt samantien tästä alta:

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
ENNAKKO - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Ennakkolippu YPYKKÄ METALFEST tapahtumaan.
35.00
Lippuja saatavilla.
VIP - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. VIP lippu YPYKKÄ METALFEST -tapahtumaan. VIP sisältää ruoan ja ruokajuoman katetussa VIP tilassa. Tilassa oma anniskelupiste VIP -vieraille.
85.00
55 jäljellä
RYHMÄLIPPU - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Osta useampi lippu kerralla. Lippuja ei tarvitse nimetä erikseen, kaikki liput tulevat ostajan nimellä.
35.00
Lippuja saatavilla.
BUSSIKYYTI OULUSTA
Meno-paluu Oulusta. Kyytiin voi hypätä myös matkalta.
20.00
Lippuja saatavilla.

Muista myös kesän muut kovat festivaalit: TopRock Festit Oulussa ja Pudasjärven Jongulla järjestettävä Loisto Festarit!

Pudasjärven Jongulla elokuussa järjestettävä Loisto Festarit on erityinen ja ainutlaatuinen festivaali keskellä ei mitään. Maalaismiljööseen kohoaa upea stage ja loistavat artistit! Tapahtuman ohjelma takaa huippuesiintymisiä usealta eri genreltä, silti kaikki sopii yhteen ja täydentää upean ohjelmiston. Mukana on mm. STIG, Peer Günt, Anne Mattila, Tero Vaara, Sana ja monet muut upeat artistit. Liput ja lisäinfot löydät täältä: https://parhaatbileet.fi/loistofestarit/

Oulun Toppilassa, Toppilaklubi järjestää puolestaan kesäkuussa Oulun kesän kovimmat bileet. 14.-15.6.2024 järjestettävän TopRock festivaalin esiintyjälista on niin ikään komeaa luettavaa… mukana on mm. Kotiteollisuus, Viikate, Zero Nine, Tanna…. kaksipäiväinen festivaali, jossa rokki soi taukoamatta sillä sisälavalla ulkolavan vaihtojen välissä esiintyy Knucklehead Rockband. Liput ja lisäinfot: https://parhaatbileet.fi/toprock/