Radio Mega Oulu

Radio Mega For My Pain… podcast 15.4.2024

For My Pain… vieraili Radio Megan aalloilla ja Henkan juttusilla aamulähetyksessä. Late ja Ari-Matti kertoi bändin kuulumiset, uuden albumin suunnitelmista ja aikataulusta sekä tottakai tulevista keikoista ja uudesta materiaalista.

Tämän biisin tahtiin on hyvä tukkaa pöyhöttää ja pyllyä keikuttaa!

Käyppä kuuntele jätkien vierailun Radio Mega podcast nauhoite täältä. Kantiksen comeback -keikka lähenee ja 3.5. tärähtää Oulussa! Ja kohtapa se on myös heinäkuu ja jätkien haastattelussakin kovasti hehkutettu Pudasjärven keikka – YPYKKÄ METALFEST – 20.7.2024 Pudasjärven Jyrkkäkoskella.

Nappaappa Ypykän liput taskuun tuosta alta ja samalla varaat myös kätevästi paikan bussikuljetuksesta, joka järjestetään Oulusta!

Liput on kyllä edulliset ja luvassa on tooooodella erityinen spessukeikka, sillä a) paikka on ihan uskomattoman jeppis, mieletön ja legendaarinen b) kaikilla bändeillä on vahvat juuret Pudasjärvellä c) bändit on ihan parhaat ja d) live on aina live!

Iloksemme ja ylpeänä voimme todeta, että keikka on saanut mukavasti jo ansaitsemaansa huomiota, sillä vieraita on tulossa maailman monesta kolkasta! 🥰 Lippuja on vielä jäljellä, voit ostaa ne kätevästi tästä alta. Muista myös kulttuuriedut!

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
VIP - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. VIP lippu YPYKKÄ METALFEST -tapahtumaan. VIP sisältää ruoan ja ruokajuoman katetussa VIP tilassa. Tilassa oma anniskelupiste VIP -vieraille.
85.00
55 jäljellä
RYHMÄLIPPU - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Osta useampi lippu kerralla. Lippuja ei tarvitse nimetä erikseen, kaikki liput tulevat ostajan nimellä.
35.00
Lippuja saatavilla.
BUSSIKYYTI OULUSTA
Meno-paluu Oulusta. Kyytiin voi hypätä myös matkalta.
20.00
Lippuja saatavilla.
ENNAKKO - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Ennakkolippu YPYKKÄ METALFEST tapahtumaan.
35.00
Lippuja saatavilla.