LIPUNMYYNTI ALKAA JOULUKUUSSA!

Tapahtuman lipunmyynti alkaa joulukuussa

Lipunmyynti alkaa joulukuussa. Oleppa nopeana ja hanki pääsyliput kesän ärreimmille lavatansseille, jossa tanssin tahdit tarjoilee Kalmah, For My Pain…, National Napalm Syndicate sekä Zenith Reunion!

Ennakkolipun hinta on edullinen VAIN 35 euroa parhaatbileet.fi verkkokaupasta! Lippu on sähköinen ja saat sen ilmoittamaasi sähköpostiin ostotapahtuman jälkeen. Saat sähköpostiisi QR koodilla varustetun pääsylipun, jonka voit tulostaa pdf tiedostoksi tai paperille talteen. QR -koodi luetaan sisäänkäyntiportilla ja se toimii vain kerran, eli pidä siis lippusi tallessa! 🙂 Älä jaa kuvaa QR -koodista somessa, mutta arvostamme mikäli jaat muuta tietoa tapahtumastamme, huutele siis osallitumisestasi rohkeasti ystävillesi vaikka sosiaalisessa mediassa! 👊

YPYKKKÄ METALFEST

20. heinäkuuta armon vuonnan 2024 Pudasjärven Jyrkkäkoskella järjestettävä festivaali. Tapahtumassa esiintyy pudasjärveläistä verta suonissaan sykkivät, suomalaisen metallimaailman legendaariset nimet: ZENITH REUNION, NATIONAL NAPALM SYNDICATE, KALMAH ja FOR MY PAIN… Tapahtuman tuottaa Suomen rankin showbändi Woyzeck ja lipunmyynti osoitteessa www.parhaatbileet.fi verkkokauppa.