Kahden päivän liput myyntiin!

Kahden päivän liput myyntiin!

Kesän 2024 kovin viikonloppu myydään nyt! TopRock Festit julkaisi odotetut kahden päivän liput myyntiin yhden päivän lippujen rinnalle. Osta liput nyt esim. Parhaatbileet.fi palvelusta ilman käsittelymaksua hintaan 99 euroa kappale!

TopRock Festit kesäkuussa Oulussa

Toppila Klubi järjestää parin vuoden tauon jälkeen pihallaan TopRock Festit 14.-15.6.2024. Tapahtuma ja koko viikonloppu on täynnä rokkia, kun ulkolavan valtaavat mm. Kotiteollisuus, Viikate, Zero Nine, Peer Günt, Tanna, Tuohimaa, Kuun Pimeä Puoli, Burning Point, Dreamtale, Stargazery ja The Nevements. Myös sisälavalla luvassa livemusaa ulkolavan vaihtojen aikana. Älä enää mieti, vaan toimi – osta lippusi tähän huikeaan viikonloppuun nyt! ☀️

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
TopRock Festit Perjantai 14.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu
49.00
Lippuja saatavilla.
TopRock Festit Lauantai 15.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu
55.00
Lippuja saatavilla.
TopRock Festit 2 päivää
Huom! Hinta sisältää käsittelymaksun.
99.00
Lippuja saatavilla.
Early Bird TopRock Festit Perjantai 14.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu. Early Bird myynti loppunut.
44.00
0 jäljellä
Loppuunmyyty
Early Bird TopRock Festit Lauantai 15.6.2024
+ 3,00 eur käsittelymaksu. Early Bird myynti loppunut.
55.00
0 jäljellä
Loppuunmyyty

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut vauhdikkaasti

Joulukuussa startannut lipunmyynti on sujunut hyvin. Early Bird liput on myyty loppuun. Lippuja tapahtumaan on ollut myynnissä Parhaatbileet.fi palvelussa, sekä Tiketissä. Myynnissä on yhden päivän lippuja perjantaille 14.6.2024 ja lauantaille 15.6.2024. Nyt myynnissä myös kahden päivän lippuja ilman käsittelymaksua hintaan vain 99 euroa!

Osta lippusi vaikka tältä sivulta. Muista, että voit maksaa oman henkilökohtaisen lippusi myös kulttuuriedulla. Parhaatbileet.fi palvelussa käytössäsi on ePassi, Smartum ja Edenred edut.

Liput ja lisätiedot myös tapahtuman sivulta!

Muista myös kesän muut kuumat tapahtumat!

Ensi kesänä vietetään taas kuumaa tapahtumarikasta aikaa. Parhaatbileet.fi sivustolta löydät TopRock Festit tapahtuman lisäksi myös mm. heinäkuussa Pudasjärvellä rokattava Ypykkä Metalfest ja elokuussa Pudasjärven Jongulla – keskellä ei mitään – järjestettävät Loisto Festarit. Molempiin Pudasjärven tapahtumiin on järjestetty edullinen bussikuljetus Oulusta. Lisää tapahtumia tulossa Parhaatbileet.fi sivustolle myöhemmin… pysy kuulolla!

Pssst! …Nyt myös keikat parhaatbileet.fi sivustolla!

Löydät nyt palvelustamme myös yksittäisiä livekeikkoja. Keikkatarjontaa lisätään kokoajan ja uusia keikkapaikkoja otetaan mukaan sitä mukaan, kun ehditään. Palvelussa on jo mukana Toppila Klubi Oulusta, Musa-Vintti Haukiputaalta ja Kurenkoski Pudasjärveltä. Löydät kaikki keikat valikosta kohdasta “keikat“. Keikkoja ja keikkapaikkoja lisätään jatkuvasti, joten pysy kuulolla! Osaan keikkoja tulemme myös myymään ennakkolippuja. Ota yhteyttä, mikäli yrityksesi haluaa mukaan palveluun. Voit olla yhteydessä esim. sähköpostitse info@parhaatbileet.fi osoitteeseen.