Keikkapaikat palveluun

Keikkapaikat mukaan palveluun!

Parhaatbileet.fi palvelu kasvaa. Festareiden lisäksi olemme lisäämässä palveluun myös keikkoja. Olemme julkaisseet sivustolle osion “keikat”, jonka alle keräämme keikkapaikkoja ja yksittäisiä livekeikkoja. Mukaan ilmoittautuvat keikkapaikat saavat parhaatbileet.fi sivustolle oman kotisivun. Kotisivullaan keikkapaikka voi kertoa palveluistaan ja vaikka myydä livekeikkojen ennakkolippuja myyntiin. Ensimmäisenä mukaan palveluun lähtivät Ravintola Kurenkoski Pudasjärveltä, Musa-Vintti Haukiputaalta ja Toppila Klubi Oulusta. Kaikille ravintoloille tehtiin oma sivu, jolla ravintola voi kertoa palveluistaan. Sivuja päivitetään ja Parhaatbileet.fi ylläpitää niitä, joten ravintola voi keskittyä olennaiseen – loistavien livekeikkojen tarjoamiseen ja asiakkaiden palvelemiseen.

Ravintolalla voi olla edelleen myös erillinen kotisivu omalla domainilla. Mutta mikäli kotisivuja ei ole, toimittaa Parhaatbileet.fi sivusto tätä virkaa täydellisesti. Mikäli haluat ravintolasi mukaan ja varsinkin, mikäli teiltä puuttuu omat kotisivut – niin olkaa yhteydessä. Rakennamme mielellämme teille myös mobiilisti toimivat ja Googlen löytämät sivut palveluumme. Voimme nostaa palveluun haluamanne Facebook -tapahtumat. Voimme myös myydä ennakkolippuja tapahtumiinne, mutta lipunmyynnin aktivoiminen ei ole välttämätöntä. Voitte myydä lippunne edelleen tiskiltä tai muista kanavista – tarjoamme toki lisävaihtoehdon tähänkin.  

Parhaatbileet.fi palvelu myy siis jatkossa myös yksittäisten keikkojen ennakkolippuja. Voit ostaa verkkokaupastamme pääsyliput turvallisesti ja helposti. Pääsylippu toimitetaan sinulle sähköpostitse. Pääsylippu sisältää kertakäyttöisen QR-koodin, joka luetaan keikalle saavuttaessa. Voit maksaa pääsylipun kaikilla verkkomaksumahdollisuuksilla, sekä oman henkilökohtaisen lippusi myös kulttuuriedulla. Käytössäsi on mm. ePassi, Smartum ja Edenred -kulttuuriedut.

Parhaat keikkapaikat pian täällä – ilmoita keikkapaikkasi mukaan!

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä ja haluaa oman sivun Parhaatbileet.fi palveluun, ota yhteyttä info@parhaatbileet.fi. Suunnitellaan yhdessä sisältöä ja sivut. Voit itse valita, laitatko lippuja myyntiin palveluumme. Voimme nostaa myös Facebook tapahtumasi automaattisesti kotisivuillesi, kun lisäät meidät rinnakkaisjärjestäjäksi. Näin tarjoat kävijöille aina ajankohtaisen listauksen tulevista keikoista! Parhaat keikkapaikat löydät pian täältä, onhan teidän ravintola mukana? Sivustomme löytyy muuten myös nimellä parhaatkeikat.fi 😎

Festarit ja tapahtumat parhaatbileet.fi tapahtumassa

Keikkojen lisäksi parhaatbileet.fi palvelussa myydään ja markkinoidaan pieniä festareita ja tapahtumia. Mukana palvelussa on jo mm. Loisto Festarit, TopRock Festit ja Ypykkä Metalfest. Loisto Festarit on Pudasjärven Jongulla elokuussa järjestettävä hyvän mielen tapahtuma keskellä ei mitään. Syrjäiseen mökkimiljööseen rakentuva festivaali tarjoilee monipuolista ja laadukasta ohjelmistoa. Mukana Loisto Festareilla on mm. STIG, PEER GÜNT, ANNE MATTILA, TERO VAARA, SANA, KUUN PIMEÄ PUOLI… nämä festarit lumoaa erikoisuudellaan ja leppoisalla fiiliksellä! Lisätiedot ja liput täältä.

Oulun Toppilassa Toppila Klubin kesäkuussa järjestettävä TopRock Festit tarjoilee puolestaan rokkia isolla ärrällä koko viikonlopun ajan! Upean tapahtuman lavalle nousevat mm. KOTITEOLLISUUS, VIIKATE, PEER GÜNT, ZERO NINE, TUOHIMAA, BURNING POINT, TANNA, DREAMTALE, STARGAZERY ja KUUN PIMEÄ PUOLI. Lisätiedot ja liput täältä.

Kesän 2024 ärreimmät lavatanssi puolestaan järjestetään Pudasjärven Jyrkkäkoskella. Tanssin (tuhdit) tahdit tarjoilee Kalmah, For My Pain…, National Napalm Syndicate ja Zenith Reunion. Ypykkä Metalfest tapahtuma Pudasjärven Jyrkkäkoskella 20. heinäkuuta 2024. Liput ja lisätiedot täältä.

Jaamme mielellämme myös teidän tapahtuman tarinan. Ota yhteyttä info@parhaatbileet.fi niin lisätään myös teidän festarit mukaan palveluun! Palvelun toteuttaa Woyzeck.