LOISTO FESTARIT 2024 loistava artistikattaus julki! STIG, PEER GÜNT, ANNE MATTILA ja muuan TERO VAARA tähdittävät LOISTO FESTAREITA!

Loisto Festarit 2024 julkaisi komian artistikattauksensa. Hienoista artistivalinnoistaan tunnettu Loisto Festarit tapahtuma pysyy vahvasti valitsemallaan tiellä myös ensi kesän artistivalinnoillaan. Sopivasti kaikille kaikkea mentaliteetilla poimittuja isoja nimiä kuten Peer Günt, STIG, Anne Mattila ja “mamban miäs” Tero Vaara. Mukana myös loistavan energinen räppäri Sana sekä mm. Kuun Pimeä Puoli, Larry Peninsula, Ati ja Saazi ja paikkakunnan oma trio Vauhko Varsa.

Kun artistilistausta katsoo niin voipa olla taas varma, että näissä juhlissa viihtyy kaikki! Hieno kattaus loistavia artisteja tarjoilee loppukesän viimeisiin kesäjuhliin ja upeaan miljööseen unohtumattoman illan! Enpä ihmettelisi, vaikka ilmoille pölähtää komealla yhteislaululla “…vielä on kesää jäljellä…” 😎

Otappa sinäkin elokuussa suunnaksi Pudasjärvi ja Jonku. Älä säikähdä, kun navigaattorin ohjastamana tiet kapenee kapenemistaan, asfalttipäällysteetkin jää kauas… mutta perillä sinua odottaa sykähdyttävä maalaismiljöö ja vuosisadan mökkibileet Tuomaksen ja Hannan vapaa-ajan paikan pihalla! Paikalle on rakennettu iso trussilava, joka on katettu huippu tekniikalla. Anniskelualue, Talli Kuppila ja kaikki muut täydellisen juhlan puitteet ovat valmiina palvelemaan ja tarjoamaan unohtumattoman kokemuksen juuri sinulle! Nappaa kaverit mukaan ja tule Jongulle! Loisto Festarit 2024 odottaa teitä! ❤️

Ennakkoliput on myynnissä www.parhaatbileet.fi tapahtuma- ja meininkiportaalissa. Osta liput vaikka joululahjaksi! Löydät ne täältä.

Muista, että voit käyttää henkilökohtaisen lippusi maksamiseen myös kulttuuriedun. Käytettävissä parhaatbileet.fi palvelussa on ePassi, Smartum ja Edenred.