Ladataan keikat

« Kaikki keikat

  • Tämä keikka on mennyt.

Olli Halonen 5.4.2024 Kurenkoski

5 huhtikuun @ 20:00 6 huhtikuun @ 02:00

Mies ja kitara, Olli Halonen vihdoin Pudasjärvellä! Yksi tämän hetken suosituimpia kotimaisia artisteja saapuu keikalle Pudasjärven Kurenkoskeen perjantaina 5.4.2024. KEIKKA ON LOPPUUNMYYTY ENNAKKOLIPPUJEN OSALTA! Huom! Lippuja myydään ovelta rajallinen määrä vielä perjantaina nopeimmille hintaan 30 euroa / kpl. Ovimyynti alkaa tänään Hotelli Kurenkoskessa 5.4.2024 klo 14:00.

Tärkeää tietoa keikkaan liittyen

Koska keikalle on myyty ennakkolippuja 200 kpl, tarkoittaa se että ravintola tulee täyteen! Olemme tehneet poikkeusjärjestelyjä ja tulemme vaihtamaan lippuja rannekkeisiin perjantaina 5.4. Kurenkoskessa klo 17-20 välisenä aikana, sekä torstaina 4.4. klo 14-15 Tuurituvalla. Voit siis helpottaa ja nopeuttaa sisääntuloa vaihtamalla lipun etukäteen rannekkeeseen. Mikäli tulet autolla, niin suosittelemme jättämään ulkovaatteet autoon. Näin helpotat myös narikkaa ja vältyt ylimääräiseltä jonottamiselta.

Keikka alkaa klo 24:00.

Ota Kurenkosken Facebook seurantaan niin tiedät ensimmäisenä mitä ja milloin tapahtuu…

Takaisin Kurenkosken sivulle

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput ei ole enää saatavilla ennakkomyynnissä.
olli halonen kurenkoski

maksa epassilla     maksa smartum   

HUOM! Edenred ja Smartum -maksut seuraavasti:

  1. Etsi edun tarjoajan mobiilisovelluksesta “Parhaat Bileet” -toimipaikka (Tuulentie, Oulu)
  2. Syötä lipun hinta + 3,00 eur käsittelymaksu
  3. Onnistuneen maksun jälkeen lähetä info@parhaatbileet.fi osoitteeseen nimesi ja tieto mihin tapahtumaan ostit lipun
  4. Tarkistettuamme maksun, lähetämme pääsylippusi sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä info@parhaatbileet.fi. 

Laulaja-lauluntekijä Olli Halonen nousi kotimaiselle artistitaivaalle nelinkertaista platinaa ylittäneellä Pohjola hitillään. Hittibiisi nousi lisäksi Spotifyn kuunnelluimmaksi biisiksi ja Virallisen radiolistan kärkeen. Myös muut Olli Halosen kappaleet ovat menestyneet hyvin ja pyörivät radioaalloilla. Esimerkiksi Suomen kesä -kappale on striimannut platinaa yli 6 miljoonalla striimillä ja se nousi julkaisunsa jälkeen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Olli Halonen nappasi vuonna 2023 Emma Gaalassa Vuoden Iskelmä -palkinnon ja Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon. Kappaleensa itse säveltävällä ja sanoittavalla artistilla on pitkä tausta musiikin parissa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä. Omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia. Pudasjärvelle Ollia on toivottu jo pitkään. Vihdoin natsasi ja saimme kalenterit synkattua!

Ollin keikka aloittaa Kurenkosken hurjat “synttärit”, sillä Kurenkoski on ollut ravintoloitsija Ramazan Demirin omistuksessa tänä keväänä jo komeat 10 vuotta! Nyt on siis aika juhlia. Ota meidän Facebook seurantaan, niin kuulet mitä kaikkea kevään kemuissa on luvassa… meillähän on tasaiseen tahtiin tansseja ja muita livekeikkoja. Viikonloppuisin on tarjolla myös suosittua pubivisaa ja karaoke pauhaa joka ilta!