Kalmah Japani ja Kiina 2024

Kalmah lähtee hakemaan vauhtia heinäkuun Ypykkä Metalfesteille tammikuussa Japanin ja Kiinan kiertueelta. Aasiaan pitkään odotettu kiertue käynnistyy Japanin Osakasta 12.1.2024. Tiukka keikkarypistys jatkuu pari viikkoa ja kiertueen viimeinen keikka on Beijingissä 21.1.2024 West Show Livessa.

Japan Tour 2024

12.01. OSAKA Umeda amHall
13.01. NAGOYA Osu Rad Hall
14.01. TOKYO Shinjuku Blaze

China Tour 2024

16.01. GUANGZHOU, SD Livehouse
17.01. CHENGDU, CH8
19.01. WULUMUQI, Run Live
20.01. SHANGHAI, Modern Sky Lab
21.01. BEIJING, West Show Live

Heinäkuussa kotimaisemissa Pudasjärvellä!

Heinäkuussa bändi nauttii, kun keikka järjestyy aivan kotisuon lähettyvillä Pudasjärven Jyrkkäkoskella. Ypykkä Metalfest tuo paikalle myös muita pudasjärveläislähtöisiä metallibändejä. Komealle jyrkkäkosken kelohonkaiselle päälavalle nousee Kalmahin lisäksi For My Pain…, National Napalm Syndicate ja Zenith Reunion. Tapahtuma tulee olemaan ainutkertainen, sillä nämä bändit eivät ole ikinä soittaneet keskenään samalla stagella ja tuskin näin spesiaalia tapahtumaa toistamiseen järjestetään. Odotamme keikalta paljon. Tulemme kokemaan rentoa tunnelmaa ja upeita livekokemuksia aivan ainutkertaisessa Jyrkkäkosken kelohonkaisessa miljöössä. Vanha tanssilava herää henkiin heinäkuussa 2024, kun tuplabassarin jytinä iskeytyy kelohonkaan kirveenlailla jääden kaikumaan niissä pitkään!

Ennakkoliput on myyneet todella hyvin ja kannattaakin ostaa liput nyt, jotta varmistat paikkasi tässä unohtumattomassa ja ainutlaatuisessa metallimusiikin iloitteluillassa! Ennakkolippu maksaa VAIN 35 euroa ja voit ostaa sen tästä:

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
RYHMÄLIPPU - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Osta useampi lippu kerralla. Lippuja ei tarvitse nimetä erikseen, kaikki liput tulevat ostajan nimellä.
35.00
Lippuja saatavilla.
BUSSIKYYTI OULUSTA
Meno-paluu Oulusta. Kyytiin voi hypätä myös matkalta.
20.00
Lippuja saatavilla.
ENNAKKO - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. Ennakkolippu YPYKKÄ METALFEST tapahtumaan.
35.00
Lippuja saatavilla.
VIP - YPYKKÄ METALFEST
+3,00 eur käsittelymaksu. VIP lippu YPYKKÄ METALFEST -tapahtumaan. VIP sisältää ruoan ja ruokajuoman katetussa VIP tilassa. Tilassa oma anniskelupiste VIP -vieraille.
85.00
67 jäljellä
Kalmah legendaarisella kelohonkaisella Jyrkkäkosken lavalla 2011
Edellisen kerran Kalmah esiintyi Pudasjärvellä, Jyrkkäkosken komealla kelohonkaisella stagella 2011.