For My Pain… is back in business!

2000 -luvun alun goottimetallin superryhmä For My Pain… tekee paluun. Ja tekee sen komealla tavalla! Luvassa on uusi levy uudella kokoonpanolla. Bändin uusi kokoonpano on Altti Veteläinen (basso), Olli-Pekka Törrö (kitara), Marco Sneck (koskettimet), Lauri Tuohimaa (kitara), Ari-Matti Pohjola (rummut) ja Juha Kylmänen (laulu).

For My Pain 2023
For My Pain… Lauri Tuohimaa, Marco Sneck, Juha Kylmänen, Ari-Matti Pohjola, Olli-Pekka Törrö ja Altti Veteläinen.

Luvassa myös livekeikkoja!

Bändi tekee virallisen paluukeikkansa Oulun Kantakrouvissa 3. toukokuuta 2024. Ensimmäisten keikkojen joukossa julkaistaan myös Ypykkä Metalfest Pudasjärvellä. Ypykkä Metalfest kokoaa kasaan legendaarisia pudasjärveläisiä metallinimiä, joihin järjestäjän mukaan myös For My Pain… tässä kontekstissa lasketaan. Onhan miehistössä edelleen Pudasjärveltä maailmalle nousseen Eternal Tears of Sorrowin alkuperäisjäsenistä Altti Veteläinen ja Olli-Pekka Törrö. Muut heinäkuun 20. järjestettävän Ypykkä Metalfestin bändeistä ovat: Kalmah, Zenith Reunion sekä National Napalm Syndicate a.k.a N.N.S 🤘 Bändikattausta lukiessa pitää oikein silmiä hieraista ja vähän Googleltakin tarkistaa, mutta kyllä, kaikki nämä legendaariset bändit todellakin ovat Pudasjärveltä lähtöisiä. Bändit eivätkä varmasti ole ikinä esiintyneet samalla lavalla samassa tapahtumassa, joten luvassa on todella ainutkertainen ilta. Tapahtuman venue on legendaarinen Jyrkkäkosken tanssilava. Tapahtumaan myydään erityisen edullisia ennakkolippuja www.parhaatbileet.fi -sivustolla. Lippu kustantaa vain ja ainoastaan 35 euroa, eikä hintaan lisätä lippupalvelun käsittelymaksua! Nyt kannattaa siis olla nopea ja varmistaa paikka ensi kesän ärreimpiin lavatansseihin.

20.07.24 🇫🇮 PUDASJÄRVI, Ypykkä Metalfest
The good news just keeps coming! We’ll be joining forces on a festival stage with Kalmah (Official), National Napalm Syndicate, and Zenith Reunion this summer in Pudasjärvi, Finland.
Tickets are on sale now – get them while you still can: https://parhaatbileet.fi/ypykka
– For My Pain… (official) on Facebook